Gazete Saros

Edirne Belediyesi teyakkuzda

YAŞAM

Edirne kent merkezinde zaman zaman sağanak yağış geçişleri yaşanırken, Lalapaşa ilçesinde ise dolu etkili oldu. Yaklaşık 5 dakika süren dolu ile çevre beyaza büründü. Hava sıcaklığının 8 derece olarak ölçüldüğü ilçede dolu yağışının ardından güneş açtı.
EDİRNE BELEDİYESİ TEYAKKUZ HALİNDE
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bu gece başlaması beklenen olası kar yağışı nedeniyle Edirne Belediyesi’nin teyakkuz halinde olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Recep Gürkan, olası kar yağışı ve buzlanmadan dolayı oluşabilecek olumsuzlukları en eza indirilebilmek adına çalışmalarını onlarca ayrı araçla sürdüreceklerini söyledi.
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, olası kar yağışına karşı vatandaşların tedbirli olmalarını istedi. Kar yağışı ve buzlanmadan dolayı kışlık tekerleği olmayan araçların trafiğe çıkmaması gerektiğini hatırlatan Gürkan, belediye olarak da olası kar yağışına yönelik tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.
Gürkan, “Kar yağışına karşı hazırlıklarımızı tamamladık. Ekiplerimiz hazır. Kar küreme araçlarımız hazır. Tam teşekküllü kamyonlarımız, traktörlerimiz, greyderlerimiz ve kepçelerimiz hazır. Kent merkezinde onlarca araçla ekiplerimiz hazır. Solüsyonlarımız hazır, tuzumuz var. Bir sıkıntımız yok. Sokak hayvanlarımız için mamalarımız hazır. Ancak ben vatandaşlarımızdan da tedbirli olmalarını özellikle istiyorum. Bilhassa trafiğe çıktıkları araçlarına kış lastiklerini muhakkak taktırsınlar.” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.